2017-01-16 07:23:27• hírek • Noiportal.hu

Napi horoszkóp: Bika - Vegyél erőt magadon!

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Néha hetek telnek el eseménytelenül, majd hirtelen tengernyi élmény sűrűsödhet össze. Ilyen a mai nap is. Életedben sorsdöntő és boldogító változások várhatók: új állást kínálhatnak fel neked, és választottaddal is révbe érsz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Vegyél erőt magadon, és láss munkához! Ne tedd kockára kivívott pozíciódat azzal, hogy félrehúzódsz, lemondasz a küzdelemről. Esélyeid egyáltalán nem rosszak, de most hiányzik belőled az aktivitás. Jót tenne egy kis pihenés.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A türelem rózsát, a határozott fellépés pedig babért terem. Siker a munkában, boldogság a szerelemben. Mi kell ennél több? Mégis kezded elveszíteni a hitedet: a sikerek megingatnak, nyugtalansággal töltenek el. Bízz magadban!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma erősen érződnek a csillagok zavaró hatásai. Most egy kissé könnyelműen viselkedsz. Figyelj jobban az egészségedre, és ne terheld túl magad. Pihenni sem ártana. A közlekedésben is óvatosabbnak kellene lenned, mint általában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Használd ki a csillagok kedvező hatását, hogy nyíltan kibeszélhesd magad, vagy bizonyos állandó problémáidra végre megoldást találj. Ennek ellenére pénzügyi téren légy rendkívül óvatos, figyelmes. Hatalmas csapda fenyeget.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Igazán sikeres napnak nézel elébe. Összes reményed teljesülhet ma. A szerelemben nem ismersz lehetetlent, és a szerencsésebb Szüzek most új viszonyt is kezdhetnek. Különösen jól sikerül ez a nap. Jó lenne, ha több ilyen lenne.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sikeres nap rajzolódik ki. Elsősorban szakmailag aratsz sikereket: tökéletesen ki tudsz bontakozni, önbizalmad pedig megingathatatlan. Használd ki ezt a rendkívüli konstellációt, hiszen most elérheted végre céljaidat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jelentős események előtt állsz. Ragyogó ajánlatot kaphatsz egy olyan állás betöltésére, amelyről mindig is álmodtál. Most mindenben nyerő lehetsz: szerencsejátékban, peres ügyekben, lakásügyletekben, és a szerelemben is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma is folytatódik a kellemes periódus. Boldogságod a tetőfokára hág: régi partnered iránt ismét heves szenvedélyt érzel. Örülsz a kikapcsolódásnak és az együttlétnek, mely ismét ráébreszt arra, hogy nem élhettek egymás nélkül.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyszerű formában vagy! Munkatársaid szinte rád sem ismernek: csillogsz, ragyogsz, intézkedsz. A legnagyobb akadályokat is könnyedén veszed. Ami nem megy, azt kierőszakolod. Kissé azért nem árt, ha visszafogod magad.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma beborul fejed felett az égbolt. Most nehezedre esik, hogy a határidőket betartsd. Azon kívül ideges vagy, és könnyen indulatba jössz. Ezért ne vállalj semmilyen felesleges kockázatot ezen a napon. Csak légy türelmes!

Halak: II. 19. - III. 20.
Új kapcsolatod biztatóan alakul, ezzel egyenes arányban hangulatod is javul. Lassanként a mennyekben jársz, de vigyázz: onnan nagyot lehet ám esni. Még nem vagy egészen tisztában az érzéseiddel, ezért viselkedj visszafogottan.

(Noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: